Persoonlijk vervoer
Vriendelijk personeel
Aandacht voor mensen
Eerlijke prijs

Touringcar huren

Over touringcarbedrijf jan van delen

Touringcar huren bij Jan van Delen Touringcars

Een touringcar huren voor uw bedrijf, school, of een groepsuitje? Het maakt niet uit waar de reis naartoe gaat, wij brengen u graag naar de bestemming. Een eenmalige rit of structureel vervoer nodig? We kunnen het voor u regelen. Als vervoerder staan wij voor persoonlijke betrokkenheid, gastvrijheid en flexibiliteit. We denken met u mee en zorgen dat uw vervoer snel en efficiënt geregeld is. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw volgende reis? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en u hebt deze binnen twee werkdagen in uw mailbox ontvangen.

Vraag offerte aan

We maken het huren van een touringcar eenvoudig en snel. Vul het offerteformulier in en ontvang binnen twee werkdagen een prijsopgave op maat. Of het nu gaat om pendelvervoer, een dagtocht, schoolreis, stedentrip, meerdaagse reis, personeelsuitje, evenementenvervoer of bruiloft, wij bieden voor elke gelegenheid een passende oplossing. Is het programma al bepaald en heeft u alleen nog een bus nodig? Perfect, wij passen de offerte er op aan en geven waar nodig advies over het programma. Hulp nodig bij de invulling van het programma? Daar helpen we u ook graag mee. Geef bij de offerte aanvraag het aantal personen en de wensen door, en wij komen bij u terug met een voorstel op maat.

Bij Jan van Delen Touringcars gaan we verder dan alleen het verhuren van een bus. Omdat een geslaagde reis meer vraagt dan alleen een comfortabele bus en vriendelijke chauffeur, werken we samen met u aan het programma van uw reis. We stellen complete busarrangementen voor u samen, inclusief uitgewerkte dagprogramma’s, catering, en overnachtingen. Een touringcar huren voor de sportvereniging, een bus huren voor een personeelsuitje organiseert of wilt u een dagje weg met het koor, wij hebben talloze ideeën voor activiteiten en bezienswaardigheden die perfect aansluiten bij uw wensen en de groepssamenstelling. We kunnen net zoveel uit handen nemen als u wilt, tot aan persoonlijke bestickering van de bus toe. Alles om ervoor te zorgen dat uw groep een onvergetelijke ervaring heeft. Onze ervaren chauffeurs zijn uw persoonlijke reisleider en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt, van begin tot eind. Uw busreis op maat bespreken? Neem contact met ons op.

Met ons wagenpark van meer dan 45 touringcars kunnen we elke reis voor u verzorgen. Wij kunnen VIP vervoer verzorgen, waarbij de touringcar volledig in stijl wordt aangekleed en ingericht. Een ruime opzet garandeert een luxe reiservaring voor de passagiers. Onze dubbeldekkers zijn geschikt voor het vervoer van extra grote groepen en onze touringcars met rolstoellift zorgen ervoor dat iedereen mee kan met het dagje uit. Sowieso staan we bekend om ons moderne wagenpark met nieuwe en nette bussen. Reizen in luxe en comfort, dat is waar we voor staan. Meer weten over ons wagenpark? Bekijk de pagina met foto’s van de touringcars uit ons wagenpark voor een impressie.

Veiligheid en duurzaam reizen voor alles. Aangezien wij dagelijks met groepen de weg op gaan, begrijpen we dit natuurlijk als geen ander. Als erkend touringcar hebben we daarom verschillende keurmerken die deze veiligheid en duurzaamheid garanderen. Zo beschikken wij over het keurmerk ISO 14001 en ISO 9001 – 2015. Onze touringcars zijn in uitstekende staat, worden tijdig onderhouden en gekeurd, en zijn voorzien van alle voorzorgsmaatregelen, zodat u met een gerust hart kunt instappen. Onze chauffeurs zijn daarnaast opgeleid en op de hoogte van verkeers- en veiligheidsregels, zodat zij u en uw groep altijd veilig van A naar B kunnen brengen.

Persoonlijk
Gastvrij
Flexibel

Veelgestelde vragen over het huren van een touringcar bij Jan van Delen Touringcars

Bij Jan van Delen Touringcars streven we ernaar om kwaliteit en betaalbaarheid te combineren. U kunt bij ons een bus huren tegen een scherpe prijs, zonder in te leveren op kwaliteit, service en betrokkenheid. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze voordelige tarieven. Bekijk ook onze dagtochten voor een compleet verzorgde dag uit.

U kunt een bus huren voor een dagdeel, een dag of zelfs meerdere dagen, inclusief chauffeur. Of het nu voor binnen- of buitenlandse reizen is, bij Jan van Delen Touringcars stemmen we de duur van de huur af op uw specifieke wensen en behoeften.

Absoluut, bij Jan van Delen Touringcars bieden we de mogelijkheid om een bus te huren met een ervaren chauffeur. Onze chauffeurs zijn niet alleen experts in het besturen van de bus, maar fungeren ook als reisleiders. Ze delen graag interessante informatie over de omgeving en zorgen ervoor dat uw reis comfortabel en aangenaam verloopt.

Zolang de offerte nog niet bevestigd is, heeft u alle ruimte om uw plannen te herzien. Neem de tijd om de offerte zorgvuldig door te nemen en indien nodig aanpassingen te maken samen met ons team, zodat de reis volledig aan uw verwachtingen voldoet. Zodra de offerte is bevestigd, heeft u nog steeds een bedenktijd van 14 dagen om te annuleren.

Met ons uitgebreide wagenpark van meer dan 45 bussen kunnen we groepen van verschillende grootte accommoderen. Van onze kleinste bus voor 28 personen tot onze ruime dubbeldekkers die plaats bieden aan 88 personen, we hebben altijd een passende oplossing. Voor grotere groepen kunnen we meerdere bussen combineren voor het beste comfort.

Ja, bij Jan van Delen Touringcars organiseren we regelmatig reizen naar het buitenland. Of het nu gaat om wintersportvakanties, tuinreizen in Engeland of rondreizen door Europa, wij staan klaar om uw buitenlandse avontuur te faciliteren. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Zeker, bij Jan van Delen Touringcars vinden we het belangrijk dat al onze gasten comfortabel kunnen reizen. Daarom beschikken we over touringcars met rolstoelliften, zodat rolstoelgebruikers zonder belemmeringen kunnen deelnemen aan onze reizen.

Bij Jan van Delen Touringcars kunt u rekenen op uitstekende cateringopties voor onderweg. Of u nu vroeg op pad gaat voor een beursbezoek of een lange reis maakt, wij bieden verschillende lunchpakketten aan die tijdens de reis geserveerd kunnen worden. Geniet van een vers kopje koffie van de koffiebar of verfrissende drankjes uit de koelkast in de bus. Bespreek uw cateringwensen met ons team of maak uw keuze bij het aanvragen van een offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Altijd antwoord binnen 2 werkdagen Offerte aanvragen