Persoonlijk vervoer
Vriendelijk personeel
Aandacht voor mensen
Eerlijke prijs

Schoolreizen

Schoolreizen met Jan van Delen Touringcars

Een bus huren voor een schoolreis of meerdaagse studietrip? Jan van Delen Touringcars is uw betrouwbare vervoerspartner voor comfortabel en veilig schoolvervoer. Van basisscholen tot hoge scholen en van excursies tot meerdaagse studiereizen naar het buitenland, wij staan klaar om elke reis tot een succes te maken. Ervaar het reizen in onze moderne touringcars die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, en dus specifiek geschikt zijn voor het vervoer van scholen.
Veiligheid en comfortabel reizen
70 jaar ervaring met schoolreizen
Betrokken en servicegericht
Schoolreis busvervoer
Over touringcarbedrijf jan van delen
Studiereis Rome met de bus

Op zoek naar veilig en duurzaam vervoer voor een schoolreis of studiereis? Een dagje op excursie in Nederland, of een meerdaagse studiereis naar het buitenland? Waar de reis ook naartoe gaat, huur een touringcar voor deze studietrip. Samen met één of meerdere klassen of een hele groep studenten reizen in een touringcar is de perfecte manier om een schoolreis of studietrip gezamenlijk te beginnen. De sfeer zit er gelijk in. Wij zorgen ervoor dat de reis zo comfortabel mogelijk is. Onze bussen zijn voorzien van alle gemakken, waaronder een toilet, een koffiebar, koelkast, en tv schermen voor entertainment tijdens de rit. Leerlingen, studenten en begeleiders kunnen genieten van een complete ervaring tijdens hun schoolreis.

Naast het huren van bussen met chauffeur, kunt u ook bij ons terecht voor ondersteuning bij de organisatie van schoolreizen. Met meer dan 80 jaar ervaring in schoolreizen hebben wij tal van ideeën voor een geslaagde trip. Dankzij onze goede relaties met diverse parken en musea kunnen we aantrekkelijk geprijsde all-in arrangementen aanbieden. Denk hierbij aan toegangstickets, catering en andere faciliteiten. Onze chauffeurs zijn uw gids tijdens de studiereis, zij zijn behulpzaam, betrokken en gastvrij.

Veiligheid staat bij ons altijd voorop, maar vooral als het gaat om schoolreizen. We begrijpen dat dit een belangrijk aandachtspunt is voor scholen en ouders. Onze touringcars voldoen daarom vanzelfsprekend aan de strengste veiligheidseisen. Ook zijn onze chauffeurs echte professionals en altijd op de hoogte van de laatste regels op het gebied van verkeersveiligheid.

Naast veiligheid hechten we veel waarde aan milieuvriendelijkheid. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid om zo duurzaam mogelijk vervoer te bieden. Onze touringcars voldoen daarom vanzelfsprekend aan de laatste eisen voor het milieu. Zo voldoen wij aan de milieunormen van ISO 14001 en we doen er alles aan om CO2 beperkt te rijden, of het nu gaat om een dagtrip of een meerdaagse studiereis. Zo betekent dat u niet alleen verzekerd bent van een comfortabele reis, maar ook van een duurzame reis voor de toekomstige generaties. Wilt u meer weten over hoe wij streven naar duurzaam vervoer? Lees ons milieubeleid.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden voor het huren van een bus voor schoolreizen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen bij het plannen en organiseren van een onvergetelijke schoolreis voor uw leerlingen of studenten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Altijd antwoord binnen 2 werkdagen Offerte aanvragen