Persoonlijk vervoer
Vriendelijk personeel
Aandacht voor mensen
Eerlijke prijs

Wintersport

Bus huren voor wintersport

Een bus huren voor een onvergetelijke wintersport? Al meer dan 70 jaar verzorgen wij het vervoer voor wintersportreizen in onder andere Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Tsjechië en Italië. Reizen door de besneeuwde bergen in een touringcar is veilig en comfortabel, en de perfecte manier om zorgeloos te genieten van de omgeving onderweg. Gaat u met vrienden naar de sneeuw? Staat er een familievakantie naar Oostenrijk gepland? Of gaat u met collega's op de ski's? Wij bieden u comfortabel en veilig vervoer naar de mooiste skigebieden in Europa.
Meer dan 70 jaar ervaring
Uw chauffeur als reisleider
Veilig en duurzaam reizen
Persoonlijk en gastvrij
Bus huren Oostenrijk
Touringcar Wintersport
Bus huren wintersport
Wintersport touringcar
Touringcar huren Oostenrijk
Touringcar in Oostenrijk

Een wintersportvakantie is niet goedkoop. Duidelijkheid over de prijzen is dan wel zo prettig. Bent u alleen op zoek naar vervoer en is de rest al geregeld? Geef dit aan in ons offerteformulier en binnen 2 werkdagen heeft u een prijsopgave in uw mailbox. Behoefte aan meer begeleiding bij het samenstellen van de reis? Ook daar helpen we graag bij, laat het ons weten door contact op te nemen of via het offerteformulier en u ontvangt van ons niet alleen de prijs van het huren van de touringcar voor de wintersport, maar ook van overnachtingen, restaurants en skiverhuur.

De reis naar een skigebied is vaak lang en de route gaat gepaard met hoogteverschillen en smallere bergwegen. Zeker voor een wintersportreis wilt u dus verzekerd zijn van comfortabel en betrouwbaar vervoer. Onze moderne touringcars zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een ontspannen reis naar de bergen. Ze voldoen aan alle veiligheidseisen, hebben ruime zitplaatsen, verstelbare stoelen en uiteraard een professionele chauffeur achter het stuur die veel ervaring heeft met reizen naar de sneeuw. De chauffeur concentreert zich op de weg, zodat u kunt ontspannen en genieten van de reis.

Of u nu een doorgewinterde skiër bent of voor het eerst op de latten zal staan, wintersport is voor iedereen. Maar wie voor het eerst een wintersportreis organiseert, kan wel wat hulp gebruiken. Geen idee over skigebieden, skipassen, hotels en alles wat nodig is voor een geslaagde wintersport? Wij helpen graag bij de organisatie van uw wintersport, voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. We zorgen voor vervoer naar verschillende skigebieden, met voldoende ruimte voor uw bagage en materialen. Daarnaast helpen we bij de invulling van het programma, zodat iedereen – ervaren wintersporters, beginners én niet skiërs – een onvergetelijke reiservaring hebben in de sneeuw.

Vandaag nog beginnen met het plannen van uw wintersportvakantie? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor uw reis naar de sneeuw. We kijken ernaar uit om u te helpen met de organisatie van de reis en uiteraard het vervoer naar de sneeuw.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Altijd antwoord binnen 2 werkdagen Offerte aanvragen