Persoonlijk vervoer
Vriendelijk personeel
Aandacht voor mensen
Eerlijke prijs

Bedrijfsuitjes

Bus huren voor personeelsuitjes

Wilt u een touringcar huren voor uw bedrijfsuitje? Wij verzorgen graag het vervoer. Reizen met een touringcar is een unieke ervaring voor uw personeel. Gezellig kletsen, spelletjes spelen of een drankje drinken, het begin van een geslaagd personeelsuitje. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, teambuildingactiviteit of een dag vol avontuur, wij staan klaar om uw uitje tot een succes te maken. Inspiratie nodig voor een onvergetelijk bedrijfsuitje? Wij helpen u graag met de organisatie.
Persoonlijk en gastvrij
Comfortabel reizen
Veilig en duurzaam reizen
Bus huren Personeelsuitje
Bus huren bedrijf
Busvervoer bedrijfsuitje

Bij het organiseren van een personeelsuitje komt veel kijken. Niet alleen wilt u een comfortabele bus huren met chauffeur, maar ook wilt u een programma dat een groot succes wordt bij uw collega’s. Bij Jan van Delen Touringcars hebben we door jarenlange ervaring alles in huis om u te helpen het perfecte uitje te organiseren. Met ons uitgebreide netwerk van parken, activiteiten, musea en bezienswaardigheden in heel Europa, kunnen we u helpen bij het samenstellen van een onvergetelijk programma. Tijdens het personeelsuitje zijn onze chauffeurs tevens uw gastheer en reisleider, zodat u zich volledig kunt ontspannen en genieten van trip.

Een jubileum? Of een andere business mijlpaal bereikt? Geef uw personeelsuitje een extra touch door de touringcar te laten bestickeren met uw bedrijfsnaam en logo. En zo zijn er meer extra’s mogelijk. Catering onderweg? Kan geregeld worden. Extra beenruimte voor uw personeel? Wij zorgen voor een ruime opstelling van stoelen. Zijn er collega’s die minder mobiel zijn? Daarvoor beschikken we over comfortabele liftbussen, we zorgen dat iedereen mee kan. Onze chauffeurs zorgen voor nog meer extra’s in de vorm van muziek, films, en door hun kennis over de omgeving.

Wilt u meer informatie en de mogelijkheden voor uw personeelsuitje bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het plannen en organiseren van een onvergetelijk personeelsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Altijd antwoord binnen 2 werkdagen Offerte aanvragen