Persoonlijk vervoer
Vriendelijk personeel
Aandacht voor mensen
Eerlijke prijs

Meerdaagse reizen

Bus huren voor meerdaagse busreizen

Met een touringcar een meerdaagse busreis maken? Naar Scandinavië, Zuid-Europa of dichter bij huis? Van wandelvakanties tot stedentrips, bij Jan van Delen Touringcars maken we van uw meerdaagse busreis een unieke ervaring. Niet alleen kunt u bij ons een bus huren met chauffeur, maar we nemen ook graag de complete organisatie van uw reis uit handen. Van de route van de reis tot de invulling van het programma, wij helpen u graag een onvergetelijke reis samen te stellen.
Meer dan 80 jaar ervaring
Servicegerichte gastheer
Representatief en vakbekwaam
Strenge eisen, jaarlijkse toetsing
Meerdaagse busreizen
Meerdaagse Busreis
Meerdaagse busreis
Meerdaagse reis touringcar
Busreis Cruiseschip
Bus huren Oostenrijk
Studiereis Rome met de bus

Of u nu droomt van een reis door de natuur in Scandinavië, cultuursnuiven in Europese steden, of een ontspannende tuinreis naar Engeland, wij brengen u er graag naartoe. Een touringcar huren voor een meerdaagse reis is een uitstekend idee. Uw reis begint niet vanaf de bestemming maar al vanaf het vertrekpunt. Onze chauffeurs nemen u mee op ontdekkingstocht onderweg naar de bestemming. Zij kennen de omgeving goed, vertellen u over de bezienswaardigheden onderweg en kiezen de mooiste routes. Liever de meest efficiënte route zonder culturele informatie? Ook dat kan uiteraard. Laat ons uw wensen weten en wij stellen een op maat gemaakt reisprogramma voor u samen.

Wij verzorgen meerdaagse busreizen naar uiteenlopende bestemmingen. Van prachtige landschappen in de natuur van Scandinavië tot bruisende straten van Barcelona, wij brengen u overal naartoe. Heeft u de meerdaagse busreis al helemaal uitgestippeld en wilt u alleen nog een bus huren met chauffeur? Perfect! Nog geen idee waar de reis naartoe gaat? Ook daarmee kunnen we u helpen. Vele partners, zoals Pelikaan Reizen, Garden Tours, G2 Reizen en BTR Reizen, vertrouwen al jaren op onze expertise voor het vervoer en invulling van hun unieke reiservaringen.

Tijdens uw meerdaagse busreis kunt u alles loslaten, u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Onze ervaren chauffeurs brengen u niet alleen veilig naar de bestemming, ze zijn tegelijkertijd ook uw reisleider. Ze zorgen ervoor dat het programma op rolletjes loopt, vertellen u alles over de mooie plekken en bezienswaardigheden tijdens de reis en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens de reis. Een vraag of opmerking? U kunt altijd bij de chauffeur terecht. Gaan er reizigers met een rolstoel mee? Voor hen hebben we speciale liften in onze bussen, zodat ook zij comfortabel kunnen reizen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw meerdaagse busreis te bespreken. Wij helpen u graag om uw reis te realiseren en bieden ideeën en ondersteuning waar nodig. Laat ons uw reis tot leven brengen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Altijd antwoord binnen 2 werkdagen Offerte aanvragen