Persoonlijk vervoer
Vriendelijk personeel
Aandacht voor mensen
Eerlijke prijs

Over ons

Over touringcarbedrijf jan van delen

Wij zijn Jan Van Delen Touringcars

Bij Jan Van Delen Touringcars kijken we trots terug op meer dan 80 jaar expertise in de wereld van touringcars en busreizen. Als gevestigd familiebedrijf dat al sinds 1945 actief is, hebben we in 2013 de krachten gebundeld met Touringcarbedrijf Hellingman uit Zaandam, wat resulteerde in een nog rijker aanbod en betere service voor onze gewaardeerde klanten.

Ervaren chauffeurs touringcar

Persoonlijk vervoer, persoonlijke service:

Bij Van Delen Touringcars staan wij bekend om onze persoonlijke service. Hoewel we gewend zijn aan het vervoeren van groepen, behandelen onze chauffeurs elke individuele gast met de aandacht die ze verdienen. Door koffie aan te bieden, te assisteren bij het opbergen van de bagage, te helpen bij het in- of uitstappen en vragen over het programma te beantwoorden. Daarnaast mag u van onze chauffeurs verwachten dat zij onderweg over de reis en de omgeving vertellen. Persoonlijk gastheerschap, noemen we dat. Onze representatieve chauffeurs weten hoe zij dat het beste invulling kunnen geven. Zij stemmen hun opstelling af op de passagiers. Hoffelijk en discreet bij VIP-vervoer, toeschietelijk bij seniorenreizen, begeleidend en ontspannen bij schoolreisjes, toegankelijk en collegiaal bij personeelsuitjes. Voor ons is dat geen bijzaak, maar de kern van ons vak. Onderdeel van een goede reis!

80+

Jaar ervaring

110

Collega's

15.000+

Groepsreizen gemaakt
Samenwerking Hellingman en Van Delen

Onze geschiedenis en samenwerking

Gedurende meer dan zes decennia hebben we als familiebedrijf de kunst van het reizen geperfectioneerd. In onze voortdurende toewijding aan kwaliteit hebben we in 2013 besloten tot een strategisch partnerschap met Touringcarbedrijf Hellingman. Samen beschikken we nu over een vloot van meer dan 45 touringcars, variërend van 28 tot 88 personen, perfect voor groepsreizen, meerdaagse busreizen, VIP-vervoer, schoolreizen, congresvervoer en bedrijfsuitjes.  Modern Wagenpark voor Comfort en Veiligheid Onze moderne touringcars zijn uitgerust met faciliteiten zoals toiletten, dvd-spelers, tv-schermen, airconditioning, koffiebars en koelkasten. Onze touringcars variëren in grootte van 18 tot 88 personen. Naast de standaard luxe touringcar bieden wij u ook de mogelijkheid om een rolstoelvriendelijke liftbus de boeken.

Een stukje geschiedenis

Oude touringcar bus
Jan van Delen touringcars geschiedenis
Oude touringcar Jan van Delen
Oude dubbeldekker
modern wagenpark touringcarbedrijf

Modern wagenpark voor comfort en veiligheid

Onze moderne touringcars zijn uitgerust met faciliteiten zoals toiletten, dvd-spelers, tv-schermen, airconditioning, koffiebars en koelkasten. Onze touringcars variëren in grootte van 28 tot 88 personen. Naast de standaard luxe touringcar bieden wij u ook de mogelijkheid om een rolstoelvriendelijke liftbus de boeken.

Betrouwbaar touringcarbedrijf met moderne touringcars

Meer dan een bus huren

Bij Van Delen Touringcars gaat het verder dan simpelweg een bus huren. Wij zijn er om onvergetelijke reizen te creëren, of u nu met een vereniging, koor, collega’s, of een groep vrienden op pad gaat. Onze creativiteit in reisplanning, gastvrijheid in begeleiding en perfectionisme in het verzorgen van onze touringcars dragen bij aan uw avontuur. Kies voor Van Delen Touringcars en maak van uw reis een ervaring die blijvende herinneringen creëert.

Bekijk ons reisaanbod

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Altijd antwoord binnen 2 werkdagen Offerte aanvragen