Persoonlijk vervoer
Vriendelijk personeel
Aandacht voor mensen
Eerlijke prijs

Dagtochten

Touringcar huren voor dagtochten

Een bus huren voor een dagtocht? Een gezellig uitje met de vereniging, familie en vrienden, of collega's op de planning? Met welke groep u ook op pad gaat, een touringcar de perfecte oplossing voor het vervoer. Stap in en de reiservaring is begonnen! De hele groep kan ontspannen bijkletsen en genieten van een kopje koffie onderweg. Wij zorgen voor een comfortabele en onvergetelijke dagtocht.
Professioneel en servicegericht
Programma op maat
Veilig en comfortabel reizen
Dagtochten bus huren
Busvervoer bedrijfsuitje
Vervoer dagtochten

Wilt u een dagje uit met een groep? En bent u op zoek naar vervoer voor uw dagtocht? Bij Jan van Delen Touringcars huurt u eenvoudig een bus met ervaren chauffeur. Wij zorgen dat de de bus en chauffeur perfect aansluiten bij de invulling van het programma van uw dagtocht. Of het nu gaat om een culturele excursie, een dag vol activiteiten of een ontspannen tour door de natuur, onze bussen staan klaar om uw gezelschap te vervoeren naar elke gewenste bestemming in het hele land. Dus, waar wacht u op? Vul het offerteformulier in met uw wensen en binnen 2 werkdagen ontvangt u een offerte op maat.

Iedere groep is uniek en heeft unieke wensen. Daarom biedt Jan van Delen Touringcars dagtochten op maat aan die zijn afgestemd op de groepsgrootte, samenstelling en de gelegenheid. Zelf al ideeën voor de dagtocht? Wij helpen ze te realiseren. Inspiratie nodig? Wij helpen u bij de invulling van het programma. Wij hebben ervaring met alle type dagtochten. Of u nu met een groep vrienden een stad wilt verkennen of met collega’s op bedrijfsuitje gaat, wij zorgen ervoor dat uw dagtocht perfect past bij de behoeften en interesses van de groep.

Enkele voorbeelden van dagtochten:

  • Schokland en Dwarsgracht: Deze dag maakt u kennis met een voormalig eiland en gaat u genieten van de natuur en het water in en om Dwarsgracht.
  • Varen op de Linge en het Oranje museum in Buren: Met name in het voorjaar is een boottocht op de Linge een genot voor het oog. Geniet van de bloeiende appel-, peren- en kersenbomen op rivierdijken. Maar ook de andere jaargetijden hebben hun charmes.
  • Dagje Nederlands Openluchtmuseum: U gaat echt een dagje naar gisteren, terug naar uw jeugd en het dagelijks leven van uw ouders en grootouders.

Let op: dit zijn slechts enkele voorbeelden van dagtochten. Er is nog veel meer mogelijk! Samen uw wensen bespreken? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Als u reist met een bus van Jan van Delen Touringcars, staat gastvrijheid en persoonlijke betrokkenheid centraal. Onze chauffeurs besturen niet alleen de bus, ze zijn ervaren reisleiders die er alles aan doen om jouw reis zo plezierig mogelijk te maken. Een handje helpen bij het uitstappen uit de bus, het aangeven van uw bagage, een extra pauze als daar behoefte aan is. Van het vertellen van interessante feitjes over de omgeving, tot het aanbevelen van lokale hotspots, onze chauffeurs draaien er hun hand niet voor om.

Uiteraard verzorgen wij het vervoer van uw gezelschap van A naar B, maar we kunnen nog veel meer. Hierbij een greep uit de extra mogelijkheden. Heeft u speciale wensen? Neem vooral even contact met ons op, vaak kunnen wij het voor u regelen.

  • Catering onderweg: Tijdens uw dagtocht zorgen we voor alle gemakken onderweg, inclusief catering. Geniet van een lunch, koffie met gebak, snacks en drankjes terwijl u ontspannen in de bus zit op weg naar de bestemming.
  • Lunch en diner bij restaurant: Zoekt u een restaurant om te lunchen of dineren onderweg? Maakt u geen zorgen en laat het aan ons over. Op basis van de route van die dag kunnen we restaurants voor u reserveren. Een aangename pauze en een heerlijke maaltijd worden gecombineerd. Zo wordt de reis echt een ervaring.
  • Rolstoelvervoer: Ons vervoer is inclusief voor iedereen. Zijn er minder valide gasten in uw gezelschap? Onze rolstoelvriendelijke bussen zijn uitgerust met speciale liften en voorzieningen, zodat iedereen de hele dag mee kan.
  • Uitbreiding naar meerdaagse reis: Is één dag niet genoeg? Geen probleem! De mogelijkheden om uw dagtocht uit te breiden naar een meerdaagse reis zijn groot. Met een vaste chauffeur ontdekt u gedurende 2, 3 of nog meer dagen nog veel meer van de omgeving.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Altijd antwoord binnen 2 werkdagen Offerte aanvragen