Paardenmelkerij, Chocoland en Tropisch Rozenland

Vandaag gaat u kennismaken met het oeroude fenomeen ‘melken van paarden’. De melk wordt direct gekoeld, ingevroren of verwerkt tot granulaat. De verse of bevroren melk is geschikt als drinkkuur, het granulaat wordt verwerkt in diverse cosmeticaproducten.

 

Alsof het melken van paarden nog niet genoeg is worden er ook bonbons gemaakt in chocolaterie Chocoland op de paardenmelkerij. Het maken van ambachtelijke bonbons krijgt hier een extra dimensie door het gebruik van paardenmelk. De chocolatier goochelt binnen een mum van tijd, de mooiste en lekkerste bonbons voor uw neus. Zien, ruiken en natuurlijk proeven. Daarnaast maakt u kennis met Tropisch Rozenland. Een echt familiebedrijf dat al generaties lang kwaliteitsrozen in talloze variëteiten /varianten kweekt.

 

Programma

 

Wij rijden naar Nieuwveen voor een bezoek aan Riga Ranch paardenmelkerij. Bij ontvangst krijgt u koffie en gebak. Daarna volgt de rondleiding waarbij u alles te weten komt over het paardenmelken en het maken van bonbons. U krijgt een glaasje paardenmelklikeur aangeboden en in het winkeltje vindt u diverse producten die van paardenmelk gemaakt zijn. Na de excursie rijden we verder naar Burgerveen waar we worden ontvangen bij Tropisch Rozenland. Hier krijgt u een goed verzorgde koffietafel met kroket. Daarna volgt er een presentatie waarin u niet alleen leert hoe de rozen geteeld worden, maar ook hoe u de rozen thuis het beste kunt verzorgen. Daarnaast bevindt zich in een gedeelte van de kwekerij een prachtig overdekte tropische tuin met exotische planten, bomen, bloemen en watervallen. Na al dit moois rijden we weer naar huis.

 

Inclusief                                                         Dagtocht Paardenmelkerij, Chocoland en Tropisch Rozenland per bus

·         Koffie met gebak

·         Excursie paardenmelkerij

·         Demonstratie bonbons maken

·         Glaasje paardenmelklikeur

·         Koffietafel met kroket

·         Excursie Tropisch Rozenland

·         Vervoer per luxe touringcar

Meer informatie

·         Vertrektijd:  09.00 uur

·         Thuiskomst ca. 18.00 uur

 

Prijzen

Op aanvraag

Contact

Marchandweg 30
3771 MP Barneveld
Tel: 0342 - 420102
info@vandelen.nl


Uitsluitend op afspraak

Koninklijk Nederlands vervoer ISO 9001 ISO 14001