Het Rijk Der Duizend Eilanden

Op en aan het water in Broek op Langedijk vindt u het Museum Broeker Veiling. In de oudste groenteveiling van de wereld worden groenten en fruit, op een authentieke schuit, de veilinghal ingevaren. De rondvaartboot brengt u in het oorspronkelijke tuinbouwgebied ‘Het Rijk der Duizend Eilanden’. Dit natuurgebied is uitsluitend bereikbaar over water.

 

Programma

 

Zodra wij in de touringcar zitten rijden we eerst naar het koffieadres waar we een kopje koffie met gebak nemen. Hierna rijden we verder naar Broek op Langedijk. In Museum Broeker Veiling worden we ontvangen in het restaurant met een goed verzorgde koffietafel. Hierna brengt u eerst een bezoek aan het museum en gaat u terug in de veilingtijd. U kijkt niet alleen rond, maar beleeft ook hoe een groenteveiling bij afslag werkt.

Na eventueel groenten gekocht te hebben, gaan we aan boord van een rondvaartboot door ‘Het Rijk der Duizend Eilanden’. Ter afsluiting heeft u nog even vrijaf om bijvoorbeeld een consumptie te nuttigen (voor eigen rekening). Na een leuke dag rijden we weer huiswaarts.

 

Inclusief                                                         Dagtocht Het Rijk der Duizend Eilanden per bus

·         Koffie met gebak

·         Koffietafel

·         Bezoek museum en veiling

·         Rondvaart

·         Vervoer per luxe touringcar

Meer informatie

·         Vertrektijd:  09.00 uur

·         Thuiskomst ca. 18.00 uur

 

Prijzen

Op aanvraag

Contact

Marchandweg 30
3771 MP Barneveld
Tel: 0342 - 420102
info@vandelen.nl


Uitsluitend op afspraak

Koninklijk Nederlands vervoer ISO 9001 ISO 14001