Persoonlijk vervoer
Vriendelijk personeel
Aandacht voor mensen
Eerlijke prijs

Onze bussen

Bij Jan van Delen Touringcars streven we ernaar om uw reis zo comfortabel, veilig en aangenaam mogelijk te maken. Daarom presenteren we met trots ons moderne wagenpark, bestaande uit een diverse selectie van luxe touringcars die voldoen aan al uw verwachtingen.

Of u nu met een kleine groep op pad gaat of een grote bijeenkomst plant, wij hebben de perfecte touringcar voor u. Ons wagenpark bestaat uit touringcars van verschillende groottes. Van 18 personen tot wel 88 personen passen in een touringcar. Voor grote groepen zetten we een van onze comfortabele dubbeldekkers in. Een leuke ervaring voor de gasten én iedereen kan gezellig samen reizen in comfort. Voor grotere groepen kijken we uiteraard naar de beste samenstelling van touringcars, zodat iedereen een comfortabele zitplaats krijgt.

Betrouwbaar touringcarbedrijf met moderne touringcars
modern wagenpark touringcarbedrijf
image00007
Luxe Touringcar interieur
Touringcar met koffiebar
Luxe interieur touringcar
Touringcar binnenkant

Bij Jan van Delen Touringcars staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom investeren we voortdurend in de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat al onze touringcars voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Daarnaast voldoen alle touringcars aan de laatste milieueisen, op het gebied van duurzaamheid kunt u daarom ook met een gerust hart met ons reizen. Ook minder validen kunnen veilig worden vervoerd. Wij hebben hiervoor rolstoelvriendelijke liftbussen beschikbaar en onze chauffeurs zijn allemaal goed getraind om deze in te zetten.

Onze touringcars zijn uitgerust met de nieuwste materialen en technologieën om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Voorzieningen zoals airconditioning, een toilet, dvd-spelers, tv-schermen, een koffiebar en een koelkast, alles is aanwezig. Bovendien zorgen we ervoor dat al onze bussen niet ouder zijn dan 10 jaar, zodat u kunt rekenen op een moderne en betrouwbare reiservaring.

Behoefte aan extra luxe? Dat kan geregeld worden. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om te reizen met een ruimere opstelling voor meer comfort. We kunnen u volledig ontzorgen door middel van catering onderweg. En voor een persoonlijke touch kunt u ervoor kiezen om uw bus volledig in stijl te laten bestickeren, dit doen we bijvoorbeeld bij huwelijken, jubilea, sportkampioenschappen, of voor speciaal evenementenvervoer zoals musicalproducties.

Over touringcarbedrijf jan van delen

De reis komt tot leven met onze betrokken chauffeurs

Bij Jan van Delen Touringcars geloven we dat een bus meer is dan alleen een voertuig. Onze betrokken chauffeurs zijn uw gastheren en reisleiders. Zij zorgen ervoor dat uw reis een herinnering wordt. Met hun betrokkenheid, expertise en passie voor reizen zorgen ze ervoor dat uw reis een onvergetelijke ervaring wordt voor u en uw gezelschap.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Altijd antwoord binnen 2 werkdagen Offerte aanvragen