Persoonlijk vervoer
Vriendelijk personeel
Aandacht voor mensen
Eerlijke prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij antwoorden binnen 48 uur!

Uw gegevens

Reisgegevens

DD dash MM dash JJJJ
Tijd heenreis*
:
Tijd o.b.v. vertrek of aankomst*
DD dash MM dash JJJJ
Tijd terugreis*
:
Tijd o.b.v. vertrek of aankomst*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Komt u er niet helemaal uit? En heeft u liever persoonlijk contact met ons? Neem dan telefonisch contact op via 0342 – 42 01 02.

Touringcar huren

U wilt voor uw reis een touringcar huren. Dan wilt u van een aantal zaken verzekerd zijn. Een veilige busreis, een comfortabele bus, gastvrijheid van de chauffeur en een unieke beleving. Precies dat is waar we bij van Delen naar streven als u bij ons een bus huurt. 

Wij geloven namelijk dat elke reis uniek is, en daarom streven we ernaar om uw ervaring precies op maat te maken. Laat u dus verrassen met ons aanbod op maat voor al uw reisbehoeften. Of het nu gaat om een groepsuitje, bedrijfsevenement, schoolreis of welke gelegenheid dan ook, wij zetten ons in om uw reis speciaal te maken.

Offerte aanvraag bus huren

Om u vrijblijvend van een aanbod op maat te voorzien, horen we graag wat uw wensen zijn voor de busreis. Vul daarom bovenstaand formulier in met uw wensen voor het huren van een touringcar. Wij zullen vervolgens met zorg en toewijding een offerte opstellen die past bij uw wensen. En geen zorgen, u zit nergens aan vast – het is gewoon de eerste stap naar uw busreis.

Prijs touringcar huren

Omdat iedere busreis anders is, ontvangt u in de offerte een prijsopgave afgestemd op uw specifieke reiswensen. Hier zit u uiteraard nog niet aan vast, samen met u kunnen we de offerte nog zo aanpassen dat deze precies aansluit bij de busreis die u in gedachte had. Pas als u overtuigd bent en de offerte hebt bevestigd, huurt u de touringcar. Zo is het huren van een touringcar iets leuks, u bent altijd in de lead.

Contact opnemen bus huren

Heeft u specifieke vragen of wilt u liever persoonlijk contact? Geen probleem! We staan voor u klaar om u te assisteren bij het samenstellen van uw busreis op maat. Neem direct contact met ons op.

Wij kijken ernaar uit om samen met u een busreis op maat te plannen!