Referenties


BTR Reizen: 

Al jaren lang werkt BTR Reizen tot volle tevredenheid samen met Touringcarbedrijf Van Delen, waarbij de goed georganiseerde groepsreizen naar vele mooie bestemmingen van BTR Reizen uitgevoerd wordt door Van Delen met een moderne vloot van touringcars en een goed korps aan bekwame en representatieve chauffeurs.

Het is fijn te ervaren dat een partner als Van Delen voldoende capaciteit heeft om alle reizen op kwalitatief hoog niveau uit te voeren en meegaat met de ontwikkelingen in de touringcarbranche waarmee betrouwbaarheid, veiligheid en de kwaliteit gegarandeerd blijft. Daarnaast merk je dat beide partijen vanuit deze samenwerking volop de mogelijkheden hebben verder vanuit hun eigen business te groeien, BTR Reizen in het verder ontwikkelen en organiseren van groepsreizen en Van Delen in de exploitatie van haar touringcarbedrijf.

BTR Reizen heeft er alle vertrouwen in om nog jaren lang gebruik te kunnen blijven maken van de diensten van Touringcarbedrijf Van Delen, want de groei van BTR Reizen is mede te danken aan Touringcarbedrijf Van Delen.

Jan Willem van den Berg
BTR ReizenG2-Reizen: 

Waarom touringcarbedrijf ‘Jan van Delen’.

Vanaf 1998 werkt ‘G2-reizen’ samen met touringcarbedrijf ‘Jan van Delen’. Wij organiseren reizen voor ondermeer bedrijven, opleidingen, verenigingen en scholen. ‘G2-reizen’is gespecialiseerd in wintersport- en stedenreizen. Maar ook groepsreizen met een andere invulling kan ‘G2-reizen’ voor u organiseren. Geen reis is hetzelfde omdat geen groep gelijk is. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten en stellen vervolgens een reis samen die aan alle wensen voldoet. Daarbij is een persoonlijk kontakt heel erg belangrijk. Niet alleen voorafgaand aan de reis maar ook tijdens en na afloop.

‘G2-reizen’ heeft een eigen ski- en snowboardverhuurafdeling. Na inventarisatie van de benodigde gegevens gaat het materiaal afgesteld mee in de touringcar.  De chauffeurs hebben bij ‘G2-reizen’ een opleiding gehad in het afstellen van ski- en snowboardmateriaal. Ter plaatse kunnen zij hierdoor een unieke extra service bieden.

Het mag duidelijk zijn dat de chauffeurs van touringcarbedrijf ‘Jan van Delen’ heel belangrijk zijn voor een goede uitvoering van de reis. De chauffeurs zijn betrokken, klantgericht, deskundig en hebben ervaring op alle type touringcars en  reizen. Hij of zij is niet alleen het visitekaartje van het touringcarbedrijf maar ook van ‘G2-reizen’.

Een goede reis begint natuurlijk met een goede planning. De juiste touringcar en chauffeur bij elke groep. Om te beginnen beschikt touringcarbedrijf ‘Jan van Delen’ over een modern en zeer goed onderhouden wagenpark. De dames op kantoor zijn goed op de hoogte en houden de planning nauwgezet in de gaten.

Het feit dat het overgrote deel van de groepen hun reis al jarenlang via  ‘G2-reizen’ laat organiseren is mede te danken aan de uitstekende samenwerking met touringcarbedrijf ‘Jan van Delen’.

Hans Grevink
G2-reizen Garden Tours: 

Al bijna 20 jaar organiseert GARDEN TOURS tuinreizen. Deze reizen brengen passagiers naar alle windstreken, van Noord-Holland tot Japan. Voor ons is er maar één criterium: er moeten genoeg tuinen zijn! Daarbij moeten wij bij het samenstellen van deze bijzondere reizen uiterst kritisch zijn, dat is ons publiek immers ook. Elk onderdeel van zo’n reis moet voldoen aan strenge criteria. Zijn de tuinen wel goed genoeg? Wordt er niet te veel gereden? Overtochten, hotels, maaltijden, vervoer: alles moet kloppen.

Vanaf het prille begin hebben wij in van Delen een partner gevonden die, wat betreft het vervoer per tourbus, hierin op uitstekende wijze voorziet. De tourbussen zelf zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan alle denkbare voorwaarden, ze kunnen alleen nog niet vliegen. Wellicht in de toekomst? Het spreekt voor zich, dat ook aan de veiligheid in de bus de strengste eisen worden gesteld. De heren en dames die deze bussen besturen zijn in veel gevallen geen chauffeurs, maar gastheren. Professioneel is hier het juiste woord, dikwijls ook zelfs enthousiast. Alhoewel het hier een ander soort reis dan een doorsnee uitstapje betreft, wordt er door zowel kantoorpersoneel als chauffeurs moeiteloos geanticipeerd.

Betrouwbaarheid is een ander sleutelwoord bij deze organisatie. Men denkt mee, men helpt daar waar nodig, ik kan me niet herinneren ooit vergeefs een beroep op Van Delen te hebben gedaan en dat wil ik graag zo houden. Dat geldt ook in hectische tijden! Wat GARDEN TOURS betreft, is er nog lang geen einde aan deze samenwerking gekomen. We hopen dan ook van ganser harte nog heel lang een beroep op dit bedrijf te mogen doen!

Bert Vermeijden
Directeur GARDEN TOURS

Nieuws

Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten.

Contact

Marchandweg 30
3771 MP Barneveld
Tel: 0342 - 420102
info@vandelen.nl


Uitsluitend op afspraak

Koninklijk Nederlands vervoer ISO 9001 ISO 14001