Tingieterij en varen op de Gouden Ham

Het Gelderse Rivierengebied bestaat uit de Over- en Nederbetuwe, de Bommelerwaard en het land van Maas en Waal. Dit gebied is vooral aantrekkelijk vanwege al het water. De Maas en de Waal, maar ook de kleine riviertjes zoals de Linge zorgen ervoor dat de natuur- en watersportliefhebbers juist deze streek uitkiezen. U gaat vandaag kennis maken met deze bijzondere streek en het oude ambacht tingieten.

 

Programma

Nadat wij u hebben opgehaald, nemen wij u mee voor een fraaie route door het land van Maas en Waal en rijden naar Alphen a/d Maas. Hier wordt u hartelijk ontvangen door Corry en haar zoon Martijn van Zon. U krijgt eerst een kopje koffie en gebak aangeboden en aansluitend laat Martijn u op een bijzondere leuke wijze kennis maken met het oude ambacht tingieten. Het demonstratiemodel zal onder de groep verloot worden. Na deze leuke demonstratie kunt u nog een bezoek brengen aan de showroom. Daarna vervolgens we de route naar restaurant Moeke Mooren in Appeltern. Hier zal voor u een goed verzorgde koffietafel met een kroket klaar staan. Na de koffietafel gaat u aan boord van passagiersschip De Sluizer voor een twee uur durende Maasoever cruise. U vaart door het prachtige natuurgebeid de Gouden Ham en de schipper zal over dit gebied uitgebreid vertellen. Tijdens de vaartocht kunt u, voor eigen rekening, nog een drankje nuttigen. Daarna is het tijd om weer naar huis te rijden.

 

Inclusief                                                         Dagtocht Tingieterij en varen op de Gouden Ham per bus

·         1x koffie met gebak

·         Excursie / demonstratie

·         Koffietafel met kroket

·         Rondvaart (2 uur)

·         Vervoer per luxe touringcar

Meer informatie

·         Vertrektijd: 08.30 uur

·         Thuiskomst ca. 18.00 uur

 

Prijzen

Op aanvraag

Contact

Marchandweg 30
3771 MP Barneveld
Tel: 0342 - 420102
info@vandelen.nl


Uitsluitend op afspraak

Koninklijk Nederlands vervoer ISO 9001 ISO 14001