Karakteristiek dorp en Hollands Venetië

Twee echte Nederlandse dorpen. Eén met een sterke traditie, waar de klederdracht voorop staat en een dorp dat als zeer waterrijk bekend staat. Staphorst, wie kent het niet, is een dorp dat enorm veel waarde hecht aan traditie en levenswijze. Het dorp is een groot deel afhankelijk van het boerenbedrijf. Wij bezoeken ook Giethoorn, een dorp dat bekend is door het enorme watergebied.

 

Programma

 

Zodra we vertrokken zijn rijden we via een mooie route naar Staphorst. Hier wordt u ontvangen in de ontvangstruimte van de museumboerderij met koffie en gebak en aansluitend krijgt u een rondleiding door het museum. U maakt kennis met onder andere kelderdrachten en ook de levenswijze komt aan de orde. Hierna brengt de touringcar u via een route door het mooie landschap naar Hollands Venetië (Giethoorn). Bij aankomst krijgt u in het gelijknamige restaurant ‘Hollands Venetië’, een goed verzorgde koffietafel met een kroket geserveerd. Na de koffietafel gaat u aan boord voor een mooie vaartocht door het dorp en het omliggend waterrijk gebied. Teruggekeerd aan wal kunt u het fraaie dorpje nog op eigen gelegenheid bezoeken. Na dit bezoek verlaten we dit dorpje en rijden we weer naar huis.

 

Inclusief                                                         Dagtocht Karakteristiek dorp en Hollands Venetië per bus

·         Koffie met gebak

·         Entree Museumboerderij

·         Koffietafel met kroket

·         Boottocht

·         Vervoer per luxe touringcar

Meer informatie

·         Vertrektijd:  09.00 uur

·         Thuiskomst ca. 18.00 uur

 

Prijzen

Op aanvraag

 

Contact

Marchandweg 30
3771 MP Barneveld
Tel: 0342 - 420102
info@vandelen.nl


Uitsluitend op afspraak

Koninklijk Nederlands vervoer ISO 9001 ISO 14001